Muistot purkissa

Tänä kesänä vietimme lomaa Tanskan upeilla hiekoilla Blåvandissa. Paikka oli Hvidbjerg Strand  , täydellinen lomakohde perheille ja pariskunnille. Blåvand sijaitsee Tanskan länsirannikolla ja sieltä on vain noin 1,5 tunnin ajomatka Saksaan (Flensburg) ja  melkeinpä sama matka Billundiin, Legolandiin. Suosittelen tätä kohdetta ja siellä muuten kannattaa viettää aikaa vähintäänkin viikko. Kirjoittelen tästä 3 viikon automatkasta vielä lisää jossain vaiheessa tärppien ja kuvien kera.

Blåvandin aarteet
Blåvandin aarteet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s