Vaihtelu virkistää!

Huhhei. Takana on pidennetty viikonloppu Helsingissä.  Mikään ei voita sitä kun on aikaa. Aika kului mukavasti sisustusliikkeitä kierrellen, kuppiloissa istuskellen ja Helsinki-pöhinää fiilistellen.

Katulookkia ja katupölyä.
Katulookkia ja katupölyä.

Viikonlopun ohjelmaan kuului tällä kertaa myös olennaisesti Tough Viking kisat ja Rovaniemeläisen Lappset Group Oy:n  joukkueen kannustaminen.  Hyvä tyypit, veditte sen kunnialla läpi. Tehemä Pois tyyli rokkasi! Tämä extreme tason juoksukisa ja sen ympärillä pyörivä fitness populaatio nostattivat myös omaa motivaatiotani. Ehkäpä. Entäpä. Jospa minäkin vielä.

Bravo Team Lappset!
Bravo Team Lappset!
Kisa-alueella liikkui myös tämmöinen tarzan
Kisa-alueella liikkui myös tämmöinen tarzan

Tämän reissun aikana kiertelin läpi keskustan alueen sisustusliikkeitä ja tietenkin ne omat vakiokaupat. (Granit, Peroba, Pino, Day, Nougat, H&M Home ja Moko). Tarkoituksena oli haistella syksyn sisustustuulia ja olipa minulla muutama tärppikin tiedossa ostoslistalla. Alla oleva kippo, tyyny sekä ihanat kynttilät lähtivät mm. mukaan. Näitä löytyy H&M Home liikkeestä kuin myös nettikaupan puolelta.

IMG_6805

IMG_6812

Rööperi ja erityisesti viiskulman ja Pursimehenkadun reviiri on minulle tuttu mukavine kuppiloineen ja hassuine pikkukauppoineen. Tälläkin kertaa pistäydyin kafella Kannistolla ja oluella Punavuoren Ahvenessa. Mikäli olet Helsingissä ja etsit sopivaa lounas/brunssipaikkaa, on ehdoton ykkössuosikkini SIS. Deli+Café Pursimiehenkadulla.

Testissä pullollinen Rakkautta Anarkiaa
Testissä pullollinen Rakkautta Anarkiaa

Viikonloppuna törmäsin useissa paikoissa kahteen ilmiöön, joihin olen myös törmännyt sosiaalisen median kautta viime viikkoina. Nyt puhun aikuisten värityskirjasta ja Fifty Shades of Grey trilogiaa seuranneesta Greyn tarinasta. Matkalta tarttuivat myös minun mukaani nämä kaksi mokomaa. Nyt siis värittelen kirjaa ja tavoittelen mielenrauhaa, joka todennäköisesti sitten järkkyy uppouduttuani Greyn tarinaan. Kyllä,  vaihtelu virkistää todistetusti!

IMG_6697

Niin, kävinhän minä myös katsomassa elokuvissa paljon kehutun Kätilön. Suosittelen. Koskettava ja monella tapaa tunteita herättävä ja erittäin hyvällä musiikilla varustettu kotimainen elokuva. Ei ole turhaan Krista Kososen suoritusta kehuttu ja se paljon puhuttu rakastumisen katse, se oli sykähdyttävää!

IMG_6457 Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s