Syyskuun satoa ja sitoumuksia

IMG_7314

Viikonvaihde mennä hurahti mukavasti toisen kodin puutarhahommissa meänperällä, Tornionjokilaaksossa. Nyt on kerättynä säilöön karviaisia, herukoita, vadelmia, sokeriherneitä, porkkanoita, sipuleita ja monen sortin hyvää.

Näitä riittää
Näitä riittää

Pari päivää maalla latasi akut ja tulipa taas pehmitettyä ihoa paljun lämmössä, auringonlaskua ihastellen. Kyllä elämä on enimmäkseen kuitenkin ihanaa!

Iltakylpy auringonlaskussa
Iltakylpy auringonlaskussa
Pelto-ohdakkeen pumpulia
Pelto-ohdakkeen pumpulia

Rantatörmien pelto-ohdakkeet olivat villiintyneet siihen malliin,että mitään ei sen suhteen ole enää tehtävissä. Toisaalta nämä puutarhurin vitsaukset ovat kauniita kesällä kukkiessaan, eikä tämä pumpulimerikään rumalta näytä.

Asian Style Sandwich
Asian Style Sandwich

Ruokajutuista mainitakkoon pari paikallista testausta. Toinen on ylä puolella oleva Cafe Bar21 ravintolan uutuus eli Asian Style Sandwich, suosittelen, vei kielen mennessään. Toinen uusi tuttavuus oli Arctic Ice Cream Factoryn pihlajanmarja- ja kuusenkerkkäjäätelö. Maku oli raikas ja mielenkiintoinen. Hyvä Rovaniemi ja Hyvä Lappi. Meillähän on täällä vaikka mitä ihanaa!

IMG_7197

Herkutteluista onkin hyvä rakentaa silta kuntioluprojektiin, joka menee eteen päin kuin tsuktsuk radalla. Viime viikko oli ruokapäiväkirjan pitoa ja tänään tehtiin personal trainer Jatan kanssa  kuntotesti ja otettiin ne strategiset mitat. Perääntyä ei voi, enkä halua!

IMG_7351

Haluan toivottaa kaikille oikein energistä viikkoa ja liikkumisen iloa, unohtamatta kuitenkaan pieniä nautintoja!

2 kommenttia artikkeliin ”Syyskuun satoa ja sitoumuksia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s