Oma kuva

Olen aivan tavallinen 40-vuotias lapsiperheen äiti Suomen Lapista, Napapiiriltä!

Rakastan kaikkea kaunista. Luen mielelläni sisustus- ja muotijuttuja. Kotini -Lappini on Linnani ja inspiraationi lähde. Harrastan Instagram kuvaamista, liikuntaa ja lasten kanssa touhuilua. Olen intohimoinen järjestelijä ja sisustaja ja saatan helposti uppoutua pitkäksi aikaa miettimään lampun paikkaa. Minulla on kaksi kotia, joten tässä blogissa tulette näkemään juttuja sieltä ja täältä kuin myös talvella Ylläkseltä, jossa vietämme aikaa aina kun se  mahdollista on. Urheilu ja terveellinen ruokavalio kuuluvat elämääni vahvasti ja niinpä kertoilen myös treenikuulumisia aina toisinaan täällä blogissa!

Matkustelua ja pientä luksusta ei myöskään voi ohittaa. Olen vierivä kivi ja en aio sammaloitua kiinni jänkhään, vaikka juuristani ylpeä olenkin. Reissujuttuja tulee aivan varmasti kun reissuja on.

Olen sosiaalinen mediassa ja muutenkin, joten ystävät ja verkostot ovat minulle tärkeitä ja kuuluvat jokapäiväiseen elämääni tiukasti. Tässä kohtaa haluankin kiittää tämän blogin synnytämisestä niitä ystäviä, jotka rohkaisivat minua menemään sanoista tekoihin!

Pauliina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s